Puunhankinta

Omistajana olet metsäsi asiantuntija

Metsäsi kasvaa joka vuosi. Metsänhoitotöillä vaikutat oman metsäsi kasvuun ja hyvinvointiin. Hoidettu metsä tuottaa iloa, virkistystä ja taloudellista hyötyä sinulle ja seuraaville sukupolville.

Metsällä voi olla monta käyttötapaa; virkistys, metsästys, sijoitus, suojelu tai taloudellinen tuotto – tai ehkäpä kaikkien näiden yhdistelmä. Minkä tavoitteen omistajana metsällesi asetatkin, metsäomaisuutesi on arvokas, jota sinun tulee kasvattaa ja hoitaa. Me autamme sinua luomaan oman metsäsi. Minkälaisen metsän sinä haluat?

Hyvien hoitosuositusten mukainen talousmetsänhoito ei sulje pois metsän virkistys- tai luontoarvoja, päinvastoin – hoidettu metsä on myös monimuotoinen. Talousmetsän elinkaaressa on monta vaihetta; taimikko, nuori kasvatusmetsä, varttunut kasvatusmetsä ja lopulta uudistuskypsä metsä. Silloin sinun on aika tehdä päätehakkuu ja luoda uusi alku metsällesi. Näin metsän elinkaari on kulkenut yhden kierroksen – tähän kuluu lähes ihmisikä. Taataksesi elinkaaren jatkuvuuden sinun on tehtävä metsällesi ajanmukaiset hoitotyöt. Kun olet tehnyt päätöksen metsäsi tulevaisuudesta, olemme valmiita auttamaan.

Nostetaan yhdessä metsäsi arvoa

Ota yhteyttä, käydään metsässäsi ja suunnitellaan sille sopivimmat toimenpiteet. Teemme sinulle arvion metsäsi hoito- ja hakkuutarpeesta sekä tarjouksen puukaupasta. Metsäasiantuntijamme käynti tilallasi on sinulle maksuton. Oikea-aikaisilla metsänhoitotöillä huolehdit metsäsi hyvinvoinnista, lisäät metsäsi tuottoa ja ennen kaikkea turvaat, että myös tulevilla sukupolvilla on terve metsä hoidettavanaan. Me neuvomme ja autamme – sinä päätät.

Aloita onnistuneen puukaupan tekeminen tästä:

1. Ilmoita meille metsäsi sijainti


2. Puunostajamme ottaa sinuun yhteyttä, sovitaan tapaaminen, saat veloituksetta toimenpide-ehdotuksen sekä puukauppatarjouksen.


3. Sovitaan hyvät puukaupat, 
me huolehdimme lopusta ammattitaidolla.

Metsää myymässä?

Katso kartalta oman alueesi yhteyshenkilön yhteystiedot »

Pyydä tarjous

Kun suunnittelet puukauppaa, ota yhteyttä - Olemme valmiita palvelemaan!

Tarjouspyyntö »