Isojoen Saha Oy

Isojoen Saha jatkaa puun tarinaa metsänomistajalta puunjalostajalle

Isojoen Saha on yksityinen perheyritys, jolla on yli 70-vuotinen historia. Yhtiöstä on kasvanut metsäteollisuuden merkittävä toimija, joka hankkii puuta lähialueidensa metsistä ja tuottaa siitä sahatavaraa puunjalostajille ja -jakelijoille kotimaahan ja vientiin.

Olemme paikallinen puukauppakumppani

Isojoen Saha perustettiin laajojen havumetsien keskelle. Saha hankkii edelleen raaka-aineensa näistä metsistä, joiden omistajat ovat luottaneet Metsäosastomme palveluihin usein jo monessa sukupolvessa.

Isojoen Sahaa arvostetaan paikallisena puukauppakumppanina, sillä me työllistämme seudun alihankintaverkostoa ja tarjoamme metsänomistajalle aina asiantuntevaa henkilökohtaista palvelua.

Lue metsäosaston palveluista

Private Villa in Giruliai

Arkkitehti: DO architects
Valokuvat: Laimonas Ciūnys, DO ARCHITECTS, Lunawood

Olemme puuräätäli, johon luottavat maailman vaativimmatkin asiakkaat

Sahatavaran tuottajana Isojoen Saha panostaa pitkälle vietyyn räätälöintiin. Asiakaskuntamme on laaja. Siihen kuuluu kaikkea  puunjalostajista ja laatutietoisista höyläämöistä puutavarakauppiaisiin. Isojoen Saha haluaa ja pystyy sahatavaratuotteillaan vastaamaan heidän kaikkien tarpeisiin.

Lue sahan palveluista

Perheyritys

Liiketoiminnan avainluvut

Sahatuotannon avainluvut

Perheyrityksen tarina

Anselmi Hakamäki (kuvassa vasemmalla) on Isojoen Sahan isä. Hän aloitti sahatoiminnan kotikylässään Isojoella vuonna 1949 yhdessä poikiensa Ilmarin ja Jussin (kuvassa oikealla) sekä vävynsä Aarnen kanssa. 70 vuodessa sahateknologia on kehittynyt harppauksilla, ja matkaan on mahtunut mitä uskomattomampia käänteitä. Yritystä luotsaavat nyt jo Hakamäkien kolmas ja neljäs sukupolvi.

Lue Isojoen Sahan vaiheista 

Rekry