Metsänomistajan palvelut

Olemme metsänomistajan luotettava kumppani kaikissa metsän elinkaaren vaiheissa

Isojoen Sahan Metsäosasto auttaa metsänomistajaa kaikissa metsän elinkaaren vaiheissa. Kestävällä metsätaloudella varmistamme, että metsäsi voi hyvin ja että sen tuotto kasvaa. Hyvällä suunnittelulla pystymme maksimoimaan tukkiosuuden, minkä ansiosta metsänomistaja saa puusta suuremman tuoton. Hankimme puuta Etelä-Pohjanmaan, Satakunnan ja Pirkanmaan maakunnista noin 100 kilometrin säteellä Isojoelta. Kun teet puukaupan Isojoen Sahan kanssa, työllistämme samalla pitkän ketjun lähialueiden alihankkijoita.

Näin teet puukaupat kanssamme

Palvelemme metsänomistajaa kaikissa puukaupan vaiheissa aina suunnittelusta jälkitöihin saakka. Alueesi oma ostoesimies auttaa ja hoitaa tarvittaessa kaikki käytännön järjestelyt.

KATSO PUUKAUPAN VAIHEET

Suurempi tuotto metsänomistajalle

Hyödynnämme aina puun koko tukkiosuuden, mikä tuottaa metsänomistajalle suuremman tulon. Puunkorjuu suunnitellaan toiveidesi ja kestävän metsänhoidon mukaan. 

PYYDÄ TARJOUS TAI KYSY PUUKAUPOISTA

Ostamme mäntyä ja kuusta eri-ikäisistä metsistä

Hankimme havupuuta suomalaisista kestävästi hoidetuista metsistä Isojoen ympäriltä. Olemme kiinnostuneita sekä metsien päätehakkuista että harvennushakkuista:

  • Uudistuskypsän (noin 60–90-vuotiaan) metsän päätehakkuut
  • Varttuneen metsän harvennushakkuut
  • 20–40-vuotiaan metsän ensiharvennus

KYSY LISÄÄ PAIKALLISELTA OSTOESIMIEHELTÄSI

Kestävä metsänhoito on hyväksi luonnolle ja taloudelle

Metsäomaisuutesi on arvokas. Sillä on aina sekä taloudellista arvoa että virkistysarvoa. Lisäksi metsäsi sitoo hiiltä ja auttaa ilmastoa. Talousmetsänhoito vahvistaa myös metsän luontoarvoja, ja oikea-aikaisilla metsänhoitotöillä huolehdit metsästäsi monin eri tavoin:

  • Lisäät metsän hyvinvointia
  • Kasvatat metsän tuottoa
  • Turvaat metsän säilymisen myös tuleville sukupolville

Hyvien hoitosuositusten mukainen talousmetsänhoito ei sulje pois metsän virkistys- tai luontoarvoja, sillä hoidettu metsä on myös monimuotoinen.

LUE LISÄÄ ISOJOEN SAHAN VASTUULLISUUDESTA

Puun käyttö

Puun käyttö

Isojoen Sahan puukaupan tunnusluvut

Puukaupoissa sinua palvelee

Paikallinen yhteyshenkilösi

Ota yhteyttä