Haemme Metsäosaston päällikköä vakituiseen työsuhteeseen (Haku on päättynyt!)

Tehtävässä johdat metsäosaston toimintaa ja koko toimitusketjun hallintaa vastuullisella otteella. Tiimisi vastaa puunostosta, myynnistä, korjuusta ja logistiikasta.

Keskeistä tehtävässä on toiminnan suunnittelu, budjetointi ja seuranta, sekä myyntiin ja markkinointiin osallistuminen myös sahan sivutuotteiden osalta. Lisäksi tehtäviin kuuluvat metsäosaston toiminnan kehittäminen, alueen puunhankinnan kehityksen ja markkinatilanteen seuraaminen sekä säännöllinen raportointi puunhankinnan toiminnasta ja tuloksista.  

Henkilönä olet oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen ja yhteistyöverkostoissa luontaisesti toimiva. Olet asiakaspalveluhenkinen ja ymmärrät metsänomistajien tarpeet sekä luonnon monimuotoisuuden. Oman tiimin lisäksi tärkeimmät kumppanisi ovat metsäkone- ja kuljetusyrittäjät, metsänomistajat ja metsäyhtiöt.

Arvostamme:

  • metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkintoa
  • aiempaa kokemusta puunhankinnan operatiivisista tehtävistä
  • ymmärrystä alan toimintaperiaatteista ja näkemystä tulevaisuuden trendeistä
  • kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön
  • suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

Pääset kehittämään omaa osaamistasi osana kehittyvää sahateollisuuden toimintaa lähellä asiakkaita. Saat vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän, kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut perheomisteisessa vientiteollisuusyrityksessä.

Kiinnostuitko? 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Esa Hakamäki
toimitusjohtaja
puh. 040 548 6040

Viivi Härkönen
MPS-konsultti
puh. 050 325 2173

Jätäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 7.4.2024 mennessä.

Isojoen Saha Oy

Isojoen Saha Oy on Etelä-Pohjalainen perheyritys, jolla on alalla jo pitkät perinteet ja toiminta vakaalla pohjalla. Yritys on perustettu 1949. Yhtiö on kasvanut metsäteollisuuden merkittäväksi toimijaksi, joka hankkii puuta lähialueiden metsistä ja tuottaa siitä sahatavaraa kotimaahan ja vientiin. Metsäluonto ja sen uudistuminen on sydämen asia. Pitkä historia luo perinteet ja vakiinnuttaa toimintaa – perheyrityksen kvartaali on 25 vuotta.